Móksha Cseppek

Móksha Cseppek

Ha elveszítjük testi és lelki harmóniánkat, testünkön gyakran fizikai jelek jelentkezhetnek. Legtöbben ilyenkor orvoshoz fordulunk, ahol ugyan tüneteinktől megszabadulunk, a kiváltó okokat azonban továbbra is magunkban hordozhatjuk. Ma már elfogadott tény, hogy egyes fizikai tüneteket gyakran előzik meg érzelmi traumák. Ha megtaláljuk a fizikai tüneteket kiváltó lelki okot, a javulási folyamat során a test könnyebben visszanyeri a harmonikus működéshez szükséges egyensúlyi állapotát.A Móksha Csepp speciális módon készített virágeszenciákat, körömvirág kivonatot, cickafarkvirág kivonatot és C-vitamint  tartalmazó komplex készítmény.

Az Móksha Csepp  kizárólag természetes összetevőkből áll, minden adalékanyagtól, technológiai segédanyagtól mentes.

Egyedi, különleges, sajátos Móksha Cseppek - Egy csepp harmónia...
- Szedése kedvezően hathat az immunrendszer működésére.
- Életünk teljesebbé, egészségesebbé, harmonikusabbá és gazdagabbá válhat.
- A Moksha Cseppek hozzájárulhat a fizikai és szellemi erőnlét fejlesztéséhez.
- Támogathatja a szervezet ellenálló képességét.
- Elősegíti a jó közérzet helyreállítását.

Alkalmazása:
Naponta egyszer tíz csepp elfogyasztása ajánlott 1 dl vízben, gyümölcslében, teában feloldva, étkezés előtt. 
A C-vitamin antioxidáns hatása révén fontos szerepet játszik a szervezet védekező rendszerének működésében. Segíti az immunrendszer megfelelő működését. Fontos szerepet játszik a táplálékkal bevitt vas felszívódásában. A C-vitamin ugyancsak szerepet játszik a vérerek normál struktúrájának fenntartásában. Elősegíti a szív és keringési rendszer egészséges működését.

1 üveg Moksha Cseppek (10 ml) kb. 1 hónapra elegendő mennyiség.

A Móksha csepp összetétele:
Desztillált víz, etilalkohol, C-vitamin (aszkorbinsav), körömvirág és cickafarkvirág kivonat. | Alkoholtartalom: 22+- V/V% | Hatóanyag a napi adagban (10 csepp): C-vitamin: 30 mg, mely a napi ajánlott vitaminbevitel 37,5 %-át fedezi. | Körömvirág: 4 mg.

Érzékszervi tulajdonságok: Halványsárga, enyhén alkoholos illatú, vízben jól elegyedő.

A Móksha Cseppek étrend-kiegészítő szer, mindemellett az optimális hatás érdekében elengedhetetlen a készítmény körültekintő alkalmazása.

Figyelmeztetések:
- Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl.
- Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
- A terméket gyermekek elől elzárva kell tartani!
- A készítményt csak a csomagoláson jelzett minőség-megőrzési időn belül szabad felhasználni.

OETI notifikációs szám: 13945/2014

 

Gyakori kérdések

 


1. Ki szedheti a Moksha Cseppekt? Hány éves kortól ajánlott? 
Az Elixírt bárki fogyaszthatja. Allergén anyagokat nem tartalmaz, kizárólag természetes összetevőkből áll, minden adalékanyagtól, mesterséges színezőanyagtól és mesterséges aromáktól, valamint technológiai segédanyagtól mentes. 5 éves kor alatt napi 5 csepp fogyasztása az ajánlott, 5 éves kortól adható a 10 csepp.

2. A Moksha Cseppek alkoholtartalma nem lehet ártalmas? 
Szó sincs róla. Az Elixírben minimális mennyiségben található alkohol, épp csak annyi, amely az előállítás során az oldás stabilitását biztosítja. Ez az alkoholmennyiség semmiképp nem ártalmas, bármely gyógyszertári köptetőben vagy egyéb termékben ugyanennyi megtalálható. Kisgyerekek is fogyaszthatják. Ezt a mennyiséget sem szondával, sem vérvétellel nem lehet kimutatni. 

3. A Moksha Cseppek homeopátiás készítmény? 
A Moksha Cseppek nem homeopátiás készítmény, hanem homeopátiás elvek technológiai figyelembevételével előállított komplex készítmény. Ennek alapján nem indokolt, hogy a homeopátiás termékekre vonatkozó előírásokat tartsuk be, mint például, hogy mentholos termék használata tiltott. A Moksha Cseppek fogyasztása mellett nyugodtan moshatunk fogat mentholos fogkrémmel, vagy használhatunk mentholos krémet, púdert. 

4. Fogyasztható-e a Moksha Cseppek bármilyen gyógyszer használata, szedése mellett? 
A Moksha Cseppek minden további nélkül fogyasztható egyéb gyógyszer alkalmazása mellett, azonban kérjük, ha azonos időben szedi azokat, akkor a gyógyszer/gyógyszerek és az Elixír bevétele között tartson legalább 20 perc szünetet.

 

Mi a Bach-virágterápia?
A Bach-virágterápia módszert dr. Edward Bach az 1930-as években dolgozta ki.
Észrevette, hogy bizonyos növények rezgése megfelel adott lelki problémáknak. Ezeknek a gyógyító erejű növényeknek az energiáját megfelelő módszerrel kinyerve a lélekre ható, tehát nem hatóanyag elvű gyógyszer nyerhető. Azoknak, akik még nem ismerős a Bach-virágterápia leginkább a homeopátiához tudnám hasonlítani. Edward Bach is homeopata orvosként kezdte pályafutását. Módszerének lényege a homeopátia magasabb rezgésre való felemelése és lényeges leegyszerűsítése. Míg a homeopátia, szinte végtelen számú szerrel dolgozik, addig a Bach virágterápia 38 archetipikus, vagyis ősi lelki problémára kínál gyógyírt. Ebből a 38 lelki típusból kell kiválasztanunk a számunkra szükséges gyógyszert. Edward Bach is, a hasonló a hasonlót gyógyítja elvet alkalmazta, de továbbvitte a gondolat menetet és azt hirdette, hogy a betegség az a hasonló, ami a hasonló lelki problémát orvosolni képes. Ha a betegség a segítségünkre siet, hogy felhívja a figyelmünket lelki tévedésünkre, akkor a betegség, mindjárt gyógyszerré válik a kezünkben. A gyógyszer, pedig addig kell, amíg a problémát magunkban fel nem oldjuk. A hasonlót a hasonlóval elv lényege, azon a szellemi törvényen - ezt a törvényt megtaláljuk a fizikában is - alapul, hogy ha egy rezgés egy azonos frekvenciájú, de ellentétes fázisú rezgéssel találkozik a két rezgés, kioltja egymást.

  

A Tizenkét Gyógyító és más orvosságok

Itt található 38 gyógyító esszencia, 7 csoportra osztva. 

Érthetőbben:
A lelki problémám képvisel egy bizonyos rezgést, a megfelelő Bach virágterápiás gyógyszereket kiválasztva - Egyszerre több szert is kiválasztunk egy kezelés alkalmával - létrejön egy a lelki problémával ellentétes fázisban dolgozó kioltó rezgés, ami segít a probléma okait helyre tenni.

"Gyógyítsd Tenmagad" - "Ismerd meg Önmagad"
Az előbbi idézet volt Edward Bach mottója. Ez azt jelenti, hogy nem elég, ha becsepegtetem a megfelelő Bach virágterápiás keveréket, hanem meg kell lennie bennem annak az elhatározásnak is, hogy meg akarok gyógyulni. Nekem magamnak kell felelőssé válnom a gyógyulásomért. Nem háríthatom a felelősséget az orvosra, terapeutára, vagy a gyógyszerre. A lelkemmel kell harmóniába kerülnöm, amihez a Bach virágterápia jó segítség, de önmagában nem elég. Edward Bach víziója az volt, hogy a Bach virágesszenciák legyenek ott minden család szekrényében, mivel a konkrétan megfogalmazott érzelmi reakciókon keresztül egy hétköznapi ember is ki tudja választani, hogy családtagjainak, barátainak milyen szerre van szüksége. 

A Bach-virágterápia hatása és tipikus reakciók
"Mi történik, amikor beveszem az első Bach-virágkeverékemet?" "Mit várhatok, mivel kell számolnom?"
Ezekre a kérdésekre általános érvényű válasz nem adható, mert minden ember jellemstruktúrájának megfelelően reagál a Bach-virágenergiákra: az egyik tétovázva és lassan, a másik határozottan és gyorsan. Az is különbség, hogy az ember akut lelki válságban van-e ("A' sík), vagy inkább krónikus lelkiállapotot ("B" sík) akar harmonizálni: minél akutabb a helyzet, annál gyorsabban lesz érezhető a Bach-virágok hatása. Minél el-fogulatlanabb marad az ember, és minél kevésbé szilárdak az elképzelései a várt hatásról, annál több szabadságot ad belső irányításának, hogy új ösztön­zéseket nyújtson, és hatékony változásokat indítson be. Egy Bach-virágterápiás beszélgetésnél a szándék és az intenzitás döntő katalizá­torok a Bach-virágkeverék hatásfokára nézve. Ezzel magyarázható, hogy azok a keverékek, amelyeket mellékesen, mintegy kísérletként vagy laza "társasjátékként" határozott meg valaki, kevésbé intenzíven hatnak, mert a kiválasztásnál nem állt a háttérben tiszta szellemi kívánalom, illetve igazi mély vágy. Egy jól megválasztott keverék az első bevételkor felvillanyoz: olyasfajta érzést ad, mint amikor egy kapcsolat újjáéled két meghitt beszélgetőtárs között, akik régóta nem beszéltek egymással. A nagyon érzékeny emberek közvetlenül élik meg ezt a pillanatot: "Nagyon mély lélegzetet kellett vennem." "Egyszeriben minden világosabbá vált bennem." "Kellemes borzongás járt át" "Már az első korty után elkezdett fájni egy régi sebhely a lábamon, amelyet 15 éven át észre sem vettem - mintha újból átjárta volna a vér." A folyamat lezajlásának két klasszikus mintája A Bach-virágok harmonizáló impulzusokat indítanak el, amelyek különbö­zőképpen dolgozhatók fel: Egy aktuális válsághelyzet (például egy heves vita a felnőtt fiúgyermekkel) elveszíti az élét. Az érzelmi zűrzavar feloldódik. Az ember ismét képes vilá­gosan gondolkodni, újra bízni kezd benne, hogy a problémát meg tudja oldani. Krónikus válság esetén (ha például egy ingatag önbizalmú ember elveszíti az állását, ami még inkább aláássa az önérzetét) két különböző reakcióminta figyelhető meg:

Kezdet felfelé tartó tendenciával
Az első keverék bevételét pozitívan éljük meg. Az ember kikerül a "gödör­ből", talán évek óta most először alussza át zavartalanul az éjszakát. Megle­pően bizakodó és magabiztos. A belső irányítás úgyszólván bátorításnak szánja ezt a reakciót, hogy megmutassa, milyenek lehetnénk valójában, ahogy az az élettervben e] van gondolva. Ez a pozitív élmény teremti meg a belső késztetést arra, hogy engedjünk a változásnak. Körülbelül 3 héttel később, amikorra rendszerint elfogyott az első keve­rékes üveg tartalma, a közérzet szubjektívan "romlik". Most egy olyan fázis veszi kezdetét, amelyben a lelki és a fizikai állapot erős ingadozásoknak van alávetve. Ez idő alatt megy végbe tulajdonképpen a negatív lelki reakció-minták felülvizsgálata. Ezeket az állapotokat egyre tudatosabban éljük át, átvészeljük a fel-le ingadozásokat, míg végül a közérzet 2-3 további keverék bevétele után pozitív szinten stabilizálódik.

Kezdet lefelé tartó tendenciával
A második tipikus reakcióminta főként akkor figyelhető meg, amikor a lelki válság fizikai panaszokkal is társul. Az első bevétel után az ember rövidesen úgy érzi: most még sokkal ros­szabb lesz minden. A negatív érzések mélyrehatóbbak, és a testi tünetek fokozódnak. Ezek nem mellékhatások, hanem gyógyító reakciók, hasonla­tosak egy homeopátiás első reakcióhoz. Képzeljük el, hogy egy zsibbadt vagy érzéketlen testrészünkben egyszeriben szétárad az élet. Egy fájó gondolat, amelyet esetleg éveken keresztül elnyomtunk magunkban, hirtelen a tudatunkba tör. A tudat minden bővü­lése ellenreakciót hív elő a tudatalattiban. Ahogy a testi gyógyulás folyama­tában a fizikai anyagcseresalakok kimosódnak, úgy jönnek felszínre a lelki gyógyulás folyamatában a "lelki" anyagcseresalakok, hogy aztán "szétolvad­janak, mint a hó a napon" - mondja Bach. A tudatba azonban nem kerül más, csak amit "lelki organizmusunk" pil­lanatnyilag fel tud dolgozni. A virágimpulzusok hatására kellő időben törnek felszínre azok a problémák, amelyeket az életterv szerint most kell felismerni, és most lehet megoldani. Így a hagymahéjelv szerint egyik blokád a másik után kerül felszámolásra. Eközben az ember visszafelé halad múlt­jában, nemritkán egészen a gyermekkori traumatikus élményekig. Nagyon fontos, hogy ezeket a szubjektívan rosszabbodásként átélt fáziso­kat pozitív lelki gyógyulási folyamatnak fogja fel az ember. Ez a negatív ál-lapot többnyire csak néhány napig tart, és utána nemritkán váratlanul po­zitívra vált. A közérzet még egy ideig kis, hullámszerű ingadozásoknak van alávetve, amíg a stabilizálódás be nem következik.

Gyakori reakciók
-Tanácsok az első reakciók esetére

-Lépésről lépésre ritkítsuk a bevétel gyakoriságát, szükség esetén napi 1 x 1 cseppig. Ugyanakkor esetleg szedjünk rövid ideig Rescue-t a vi­zespohár módszer szerint.

-Vagy (a hősies változat): sűrítsük a bevétel gyakoriságát, akár napi 15 alkalommal 5 cseppig. Igy az első reakciós fázis nagyon gyorsan lefut.

-Nem szerencsés, ha teljesen leállunk a szedéssel, mert ki akarunk vár-ni egy kedvezőbb időpontot. A tapasztalat szerint ismét fellép minden tünet, amely a bevétel megszakításának napján fennállt, ha újra elkezd­jük szedni a virágkeveréket.

Amit az első három napban megélhetünk
Alapvetően minden reakciót el kellene fogadni, a kiváltott érzéseket pedig tudatosan megélni, illetve engedni a felmerülő igényeknek. Hiszen ennek a reakciónak az a feladata, hogy az energetikus egyensúlyt helyreállítsa. A gyakran megfigyelt reakciók a következők:
-A felszabadulás, az öröm, a megkönnyebbülés, az emelkedettség érzése a felsőbb énünkkel, belső irányításunkkal újonnan létrejött kapcsolatra utal.
-A mindennapokban nő a teljesítőképességünk: végre belevágunk valami-be, amit már régóta halogattunk.
-Nő a mozgásigényünk, vágyunk a természetbe.
-A belső nyugtalanság, az ingerlékenység, a szédülés a belső lelki folyamat jele.
-Több pihenést és alvást igényelünk, kivált olyanokra igaz ez, akiknek amúgy kevés alvásra van szükségük: a belső munka sok energiát igényel, amit átmenetileg kívülről vonunk el.

Tisztulási vágy: zuhanyozás, böjtölés.
-A testi tisztulás jelei, mint nátha, hasmenés, bő vizelet, nyirokcsomók megduzzadása, hirtelen bőrkiütések.
-Idegenkedés az izgatószerektől, a kávétól, a nikotintól, az alkoholtól.
-Erősebb reakciókkal kell számolnunk akkor, ha egyidejűleg böjtölünk, és olyan kezelések esetében is, amelyek az érzékeny energiaszintekre is hatás­sal vannak. Ilyenkor ajánlatos kevesebb számú cseppet és ritkábban bevenni.

Megfigyelések a virágok hosszabb ideig tartó szedése után
-Megváltozik az arcunk, tekintetünk lágyabb, élettelibb lesz.
-Kisugárzásunk életvidám és pozitív.
-Átmenetileg érzékenyebbek leszünk, erősebben hat ránk az időjárás-vál­tozás, és tudatosabban reagálunk hangulatváltozásainkra is.
-Szélsőséges evési és ivási szokásaink normalizálódnak.
-Környezetünk gyakran hamarabb veszi észre viselkedésünk kedvező válto­zásait, mint mi magunk: "A feleségem azt mondja, már nem reagálok olyan ingerülten!"
-Kapcsolatunkban csökken a feszültség.

Felismerések az álmokon keresztül
A Bach-cseppek szedésének talán e legérdekesebb reakciójánál igen világo­san megmutatkozik a belső irányítás hatása: azoknak többsége, akik jól megválasztott virágkeveréket vesznek be, az első két éjszakán szimbolikus álommal reagál. Több száz ilyen álomról szóló beszámoló kiértékelése után néhány ismétlődő minta figyelhető meg:

-Az álomban egy alapvető személyes konfliktus szimbolikus formában je­lenik meg: álmunkban az állomásra vezető utat keressük, de nem találjuk.
-Belső tisztulási folyamatunk fejeződik ki képszerűen. Azt álmodjuk példá­ul, hogy egy pincében szennyesünket mosógépek mossák.
-Személyiségünk blokkok része szimbolikusan kiteljesedik: álmunkban egy még sosem használt szobára bukkanunk saját házunkban.
-Az álmok szimbolikus nyelvének megfigyelése lehetővé teszi a tudati fej­lődés végigkísérését a legkorábbi állapottól kezdődően. Az álmok nemcsak arra utalnak, hogyan közelítünk pillanatnyilag a Bach-virágokhoz, hanem arra is, hogy a probléma megoldását milyen irányban keressük.
-Köztudomású, hogy mindenki álmodik, reggelre a legtöbben mégsem tudják, miről is álmodtak. Hiba volna arra a következtetésre jutnunk, hogy csak azért, mert nem emlékszünk az álmunkra, rossz a virágkeverékünk.

Ha nem érzünk semmilyen hatást
-A kezelés hatását számos tényező gátolhatja: a legkézenfekvőbb, hogy nem volt megfelelő a virágok kiválasztása, és/vagy nem szedtünk be eleget belőlük. Az is előfordulhat, hogy a negatív állapot súlypontja egészen más szinten van. A változó korban például a hormonális változásokkal összefüggő hangulatingadozások nem harmonizálhatók mindig egyedül a Bach-virágokkal. Gyakorta egyszerűen csak irreális elvárásaink vannak, abban reménykedünk, hogy a Bach-virágok segítségével rövid idő alatt egészen új ember lehet belőlünk. Pedig éppen a tartósan meglévő érzelmi minták kezelésénél van szükség türelemre.
-Sokan azt feltételezik, hogy a "több többet segít", és egyidejűleg több kü­lönböző terápiának is alávetik magukat, anélkül hogy bármelyikre igazán ráállnának. Így nem is várható kielégítő eredmény.
-Előfordulhat, hogy nincs "vonalunk° a Bach-virágokhoz, mert valaki csak rábeszélt minket erre a kezelésre. Ilyen esetben célravezető a kezelést elő­ször megszakítani és csak akkor folytatni, ha magunk érezzük szükségét.
-Számos esetben alakul ki stagnáló állapot akkor, ha a terápia során egy alapvető problémához nagyon közel kerültünk, amelynél tudat alatt lera­gadtunk. Az adott reakcióminták átalakításához valószínűleg alapvető vál­toztatásra volna szükség, például szakításra partnerünkkel vagy álláscserére, erre azonban még nem vagyunk felkészülve, mert még nincs hozzá elég lelkierőnk. Ilyenkor is a terápia megszakítása a célravezető, amíg azt nem érezzük, hogy már kellő erőnk van ahhoz, hogy a fejlődés következő lépé­sét előkészítsük.
-Megakadhat a Bach-virágterápia folyamata akkor is, ha nem tudatosan ugyan, de valamelyik szinten mégis gátoljuk a kezelés előrehaladását. Az ilyen pillanatokban érünk el önmagunk kezelésének határára. Mi a teendő ilyen esetben? Ne ellenállásunkat legyőzve, hanem azzal együtt dolgozva próbáljunk tovább haladni. Milyen érzelmi minősége van jelenlegi elégedetlenségünknek? Türelmetlenség (Nebántsvirág), kedvetlenség és kételkedés a virágok hatékonyságában (Tárnics), vagy nem tudjuk, milyen irányban foly­tassuk (Ágas Rozsnok)? Ez csak néhány, ösztönzésképpen említett példa. Aktuális érzelmi állapotunk legyen egy új virágkeverék kiindulópontja. Ha nem tud­juk állapotunkat magunk tisztázni, keressük a beszélgetés lehetőségét.

A Bach-virágerápia folyamata
A lelki problémával küzdő páciens felkeresi a számára legszimpatikusabb Bach-virágterapiás szakembert, akiről, vagy hallott már valamit, vagy egyszerűen, úgy érzi, ő lesz az, aki segíteni tud neki. A terápia alkalmanként kb. 1 órás beszélgetés, ahol a beszélgetést kérő útkereső elmondja milyen problémák gyötrik az életben. A terapeuta, először is életmód tanácsot ad, arra nézve, hogy milyen módon tud a kereső szembenézni a problémáival és megoldani azokat. Semmiképpen nem arról van tehát szó, hogy a terapeuta átveszi a felelősséget a pácienstől. Éppen ellenkezőleg, segítséget nyújt abban, hogy miként képes tudatosan saját maga felelősséget vállalni az életében kialakul helyzetért. Az első beszélgetés alkalmával a terapeutával együtt kiválasztják azokat az alapszereket, amik az éppen aktuális problémákra kínálnak segítséget. Soha nem a testi tünet, vagy a valamikori múltbéli helyzet a meghatározó, hanem a jelen problémák.

A testi betegség esetén is az a fontos, milyen lelki reakciókat vált ki:
Türelmetlenség
Idegesség
Magába zárkózottság
Félelem
Depresszió
stb...

A kiválasztott Bach virágesszenciákból a terapeuta tiszta vízbe csepegtet 3-3 cseppet.
Az első alkalommal ez általában 5 féle virágesszenciát jelent. Az így készült keveréket kell a páciensnek napi 3 * 4 csepp formájában a szájába cseppenteni. Ekkor a megfelelő szerek hatására elindul a gyógyulási folyamat, melyek hatásairól a "Tipikus reakciók" menüpontban olvashat. A Bach virágterápia nem hatóanyag elvű terápia, így semmilyen mellékhatása nincs. Nyugodtan kiegészíthet más egyéb terápiákat, azok nem rontják le a hatását. Azonban ahhoz, hogy a tényleges hatás igazán mérhető legyen érdemes egyféle rezgésterápiát alkalmazni, kiegészítve valamilyen fizikai, vagy egyéb mozgás terápiával. A kapott oldat általában 4-5 hétre elegendő, így a szer elfogyása után kontroll beszélgetésre van szükség, mely során a terapeuta segítségével tisztázzák a kialakult új lelki állapotot, és szükség szerint új keveréket állítanak össze, amiben részben benne vannak az előző szerek, mint ismétlő rezgések, másrészről pedig kikerülnek bizonyos problémák, amik csak elfedtek egy mögöttük lévő másikat. Semmiképp nem az a cél, hogy a páciens évekig terápiára járjon. A legjobb esetben már az első keverék után jelentős javulás észlelhető, de az is előfordulhat, hogy néhány alkalommal még meg kell beszélni a felmerülő újabb problémákat.

 

http://mokshacseppek.hu

TAPASZTALATOK

A Móksha cseppeket több ezer ember használja nap-mint nap egyre növekvő elégedettséggel. Az ő pozitív visszajelzéseik közül mutatunk be néhányat. Felhívjuk a figyelmet, hogy az alábbi Móksha csepp tapasztalatok nem jelentenek garanciát arra, hogy bárki ugyanazt a hatást éri el a szer használata során.

 

 

CSABA TAPASZTALATAI

Feleségem, lányom, én és az édesanyám is fogyasztjuk a Móksha cseppeket. Nálunk gyakorlatilag 100%-os hatékonysággal működik. Tehát aki kipróbálta,az jelentős javulást tapasztalt.

Javaslom mindenkinek, aki szeretné jobban érezni magát.            

Pinezits Csaba, Rábatamási

 

A saját testi lelki egészségünkért csak mi vagyunk a felelősek, és mi tudjuk a legtöbbet tenni azért, hogy jól legyünk. Én azért szeretem a Mókshát, mert ha valaki 10 cseppet bevesz naponta, és pár hónapig ezt megteszi, akkor ezekre a gondolatokra kezd ráérezni. Kezd tudatossá válni, kezd nyitottá válni... .

Bencze Ilona, Sopron

 

BEA TAPASZTALATAI

Már meg sem lepődtem azon, hogy mennyire hatékony és mi mindent tudnak a Móksha cseppek. Hogy egyszerűen a tudatalattiból is kihozza azt, ami mi szépen oda lerakunk...            

  Ibránszki Bea, Budapest

 

A Móksha cseppre mindenkinek szüksége lenne, mert mindenkinek vannak lelki problémái.Próbálja meg szedni, és amikor megtapasztalja a jó hatását, utána ő is tovább fogja adni a jó tapasztalatokat.

Fazekas Rózsa, szociális ápoló

 

ORSOLYA VÉLEMÉNYE

Már három nap után éreztem jótékony hatását...
Sokkal nyugodtabb lettem... Néha már úgy érzem, hogy fát lehetne vágni a hátamon. Az biztos, hogy egész életem végéig fogom szedni.                                                     
 

Molnár Orsolya, Budapest

 

Egy nagy áldással tekintek arra, hogy megismerhettem ezt a csodálatos ajándékát a teremtőnek

Elek Ildikó

 

MÓKSHA TAPASZTALATOK PÉCSRŐL

A Mókshát mindenkinek ajánljuk, kortól, és nemtől függetlenül, mert a Mókshára mindenkinek szüksége van...

Pozitívabb lettem, sokkal energikusabb, és nagyon hosszú életet tervezek magamnak, nagyon jó egészségben. A Móksha csepp annyira sokat segített abban, hogy most már tudom, hogy van megoldás, nem félek a problémáktól...

Annak ajánlom, akinek egészségügyi problémái vannak, illetve lelki megoldatlan problémái, és nem találja a megoldásokat.

- Tóth Sarolta

 

Közel 30 éve foglalkozom az emberi egészséggel, a sajátommal és másokéval is... Ilyen komplexséggel bíró terápiával még sosem találkoztam.

Ambrusz László
természetgyógyász


KUNHEGYESI TAPASZTALATOK

Azért jó ez a Móksha csepp, mert mindenféle gyógyszer mellett lehet szedni, és minden terápia mellett lehet használni.

Vigné Golyha Ildikó

 

Próbálja ki mindenki! Legyen kitartó, mert ehhez tényleg idő kell, de meghálálja az időt.

   Kocsis Gáborné Jutka

 

Márpedig csodák léteznek! Az aki megtapasztalta a cseppek kedvező hatását, esetleg egy olyan élethelyzetben, egy olyan betegségre, amiben nem is gondolta, hogy segíteni fog - ezek a csodák. Ezek a hétköznapi csodák, ezt kívánom mindenkinek!

Dr. Csenár Márton Ják

 

Egészség-sziget                          Móksha Centrum

 

1074 Budapest Dohány 16-18. félemelet 3. (kapukód 16)

(06-1) 269-6088, (06-1) 352-0675

www.egeszsegsziget.hu                       www.bioenergetikus.hu

Ilcsi gyógynövények, gyógyfüvek, kozmetika

Ilcsi gyógynövények, gyógyfüvek, kozmetika

Ilcsi gyógynövények, gyógyfüvek, kozmetika

Ilcsi gyógynövények, gyógyfüvek, kozmetika
Ilcsi gyógynövények, gyógyfüvek, kozmetika